Keuzes2
JOUW KEUZES maak JE SAMEN
WERKEN BIJ MEERDERWEERT

Plezier hebben, een goede balans vinden in thuis en werk, kansen pakken om het morgen een stapje beter te doen en te blijven groeien. Dat doen we bij Meerderweert samen met elkaar.  
Samen met jou maken wij Meerderweert: samen zijn wij meer! Vanuit ieders eigenheid en kwaliteit focussen we op samenwerking: in scholen, tussen scholen en tussen scholen en staf.  Je krijgt de ruimte om zelf regie te nemen je ontwikkeling en te blijven leren, ook van en met elkaar. Samen staan we voor een veilige en inspirerende leer- en werkomgeving, die ook aantrekkelijk is voor nieuwe medewerkers.  In het ontwikkelgesprek dat er met je gevoerd wordt gaat het over werkvermogen en werkplezier en wat daarop van invloed is. 

Jouw talent is onze toekomst 

Meerderweert is een flexibele en betrouwbare werkgever met 14 basisscholen en 1 SBO school in de gemeente Weert en Nederweert. Elke Meerderweert school is uniek, de rode draad voor jou is onze visie op samenwerking, ontwikkeling en werkplezier.  Door aandacht te hebben voor ieders talent investeren wij in bevlogen medewerkers die met passie en plezier aan het werk zijn en zich samen willen ontwikkelen. Wij geloven namelijk dat blije medewerkers zorgen voor gelukkige leerlingen en tevreden ouders.